STENO TERRAZZO

Terrazzo är tidlös, fogfri och makalös! Med marmor eller annat stenmaterial och färgat bindemedel, och gärna glas, pärlemor eller krossat spegelglas, skapas vackra fogfria ytor med de uttryck, motiv och mönster man önskar, högblankt eller matt, och med profiler eller färgade linjer om man vill bryta av golvytan visuellt.

I kombination med marmor använder vi härdplastbindemedel, med samma utseende som traditionell cementterrazzo, men med många fördelar, större färgval, bättre kemikaliebeständighet, mindre tjocklek och vikt samt minimal risk för sprickbildning.

Steno Terrazzo kan användas på alla ytor där man vill ha ett vackert och slitstarkt golv och där man prioriterar låga underhållskostnader. Systemet kan installeras med stegljudsdämping och det kan installeras i trappor. Steno Terrazzo bidrar till att skapa en unik miljö.

Galleri
Produktinfo
Broschyr
Färgkarta

NYHET!

STENO TERRAZZO nu också som akustikgolv

I samarbete med Aprobo i Sverige har Hesselberg Bygg utvecklat Steno Terrazzo med akustikdämpning. Steno Terrazzo kan installeras direkt på en bestämd akustikmatta och når då en stegljudsförbättring på 19dB. För att uppnå ännu bättre ljuddämpning kan man välja en mjukare matta i kombination med ett flytspackel. Alla fördelarna med Steno Terrazzo systemet inklusive låg bygghöjd i renoveringsprojekt kan därmed erbjudas i kombination med ljuddämpning.